Alles over chocolade

Visser Chocolade Maastricht

Partnership
Voor onze melkchocolade en pure chocolade werken wij sinds 2010 zeer nauw samen met Barry Callebaut en Biolands in Keyela Tanzania. Een uniek partnershap waarbij we alle kennis en kunde bundelen om uitzonderlijke chocolade te verkrijgen. Voor onze witte chocolade werken wij samen met Belcolade en vallen hiermee onder de vlag van cacao-trace. Dit wil zeggen dat al onze cacao van gecertificeerde producenten komt die duurzaamheid zeer hoog in het vaandel hebben. 
 
 
Passie Visser Chocolade Maastricht
Ga met ons mee in onze chocolade-belevenis. Een reis die begint bij het kiezen voor de allerbeste grondstoffen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van smaak en vormgeving weten we hiermee de allermooiste creaties waar te maken. Elke bonbon is een feestje in de mond. 
In ons atelier in het Zuid-Limburgse Schimmert creëren onze chocolatiers met ambachtelijke passie de mooiste chocoladebelevenissen. Iedere dag opnieuw. We blijven u graag verassen met de juiste balans in zoetjes, zuurtjes en bittertjes. Smeltend in uw mond.
Iedere bonbon is een smaakexplosie met die passende nuance. Die de chocoladebelevenis perfect maakt. 
Anders gezegd : Visser Chocolade - Proof.
 
 
Cacaoboeren Visser Chocolade Maastricht
Uitzonderlijke kwaliteit cacao komt van uitzonderlijke cacaoboeren. Vanaf 2010 steunen wij Biolands in Keyela met premies waardoor de aangesloten boeren vrij toegang tot medische zorg hebben en waarbij alle kinderen onderwijs mogen genieten. In 2019 hebben wij ons aangesloten bij Cocoa for Schools en hebben samen met deze organisatie en Barry Callebaut vier klaslokalen gebouwd in Ngeleka, midden in Biobands-gebied. Voor de toekomt staan diverse renovaties van onder meer een safe-house voor meisjes, renovatie van het hoofdgebouw, toilet- en waslocaties op het programma.  Deze worden door ons gefinancierd. 
 
 
GrondstoffenVisser Chocolade Maastricht
De cacao van Biolands uit Tanzania is heel bijzonder, omdat de cacaoboeren hun plantages verzorgen zoals nergens anders ter wereld. De geselecteerde cacaoboeren van Biolands fermenteren de cacaobonen op unieke wijze, speciaal ontwikkeld door Barry Callebaut voor Visser chocolade. Hierdoor is onze cacao van de allerzuiverste kwaliteit ter wereld. En dat proef je in onze melk- en pure chocolade. Die smaakt puur natuur en heeft een bijzonder mooi en gevarieerd palet, met een ongeëvenaarde intensiteit en een heel mooie fruitigheid. 
 
 
Natuur 
Een collega van Visser chocolade is in haar vrije tijd fervent imker en zorgt ook voor onze zeven eigen bijenvolken.
350.000 bijen vliegen dagelijks af en aan om enerzijds honing voor Visser chocolade op te slaan en anderzijds de flora in de Limburgse omgeving te bestuiven. Op die manier helpen wij ook de flora en fauna. 
 
 
Duurzaam
Wij nemen duurzaamheid niet alleen met onze grondstoffen serieus, maar zeker ook met onze energie. Sinds de zomer van 2020 hebben wij 900 m2 zonnepanelen die ons voorzien van het merendeel van onze energiebehoefte. Ook zo dragen wij ons steentje bij aan duurzaamheid. 

Bij Visser Chocolade kijken we op een andere manier naar chocolade. Het is onze uitdaging om chocolade een tikje spannender te maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit? Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel? Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving.
Foodparing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.

 

Bestellingen
Wij verzenden onze bonbons en chocolade bijzonder goed verpakt per post.
U kunt uw bestelling ook afhalen aan Onze Lieve Vrouweplein 17a, 6211 HE  Maastricht.

Boven 20 graden celsius verzenden wij niet, omdat we de kwaliteit van de bonbons dan niet meer kunnen garanderen.

Wilt u uw bestelling afhalen, geef dan bij de bestelling het gewenste dagdeel door, dan zorgen wij dat de bestelling voor u klaar ligt.
Ophalen kan tijdens onze openingstijden:
dinsdag tot en vrijdag van 10u-18u, op zaterdag van 10u-17u en zondag van 13u-17u

 

Deze schreeuwen om aandacht...

ma: 12u - 18u
di-vr: 10u - 18u
za: 10u - 18u
zo: 13u - 17u

Telefonisch bereikbaar op:
+31 43 3272649

Whatsapp:
+31 682054768

Mail ons via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Visser chocolade Maastricht


brainy.nl